Forside Profil Galleri Referencer Maskinpark Kloak Kontakt
 
 
VI BRYDER HUSE NED OG BYGGER MENNESKER OP

Salling Genbyg er en socialøkonomisk virksomhed under Salling Entreprenørfirma A/S

Idéen bag Salling Genbyg, er en grundlæggende tanke om at alle, om muligt, skal i arbejde og have mulighed for at tjene sin egen løn. Der er et aktuelt behov for at mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, får mulighed for at udføre meningsfyldt arbejde. Samtidig gennemgår medarbejderne et afklarende forløb på maksimalt 3 mdr., her kortlægges de videre muligheder for den enkelte, med henblik på en fremtidig som en del af arbejdsmarkedet.

Salling Genbyg leverer primært nænsom nedbrydning. Bygningerne screenes for miljøfarligt materiale. Genbrugelige dele lokaliseres og nedtages nænsomt, med henblik på videresalg.
Salling Genbyg leverer alle tænkelige former for manuelt arbejde, hvor socialøkonomi gør sig gældende. Eksempelvis grønt vedligehold, håndsortering, manuelle samleopgaver, oprydning osv.
Salling Genbyg er en mobil enhed, typisk på 3-6 mand, ledsaget af en daglig leder med socialpædagogisk og håndværksmæssig erfaring, samt tilhørende kurser i forbindelse med nedbrydning.

Kan du se Salling Genbyg som en mulig samarbejdspartner hvad enten det er opgaver der skal løses eller som menneskelig samarbejdspartner, er du velkommen til at kontakte daglig leder Morten Jensen

Salling Genbyg, Viumvej 22 7870 Roslev

Daglig leder: Morten Jensen

Tlf. 30307302

Mail. morten@sallinggenbyg.dk

 
 
 
 
  Salling Entreprenørfirma A/S: tlf. 97 57 90 04 • salling@entr.dk